Kokoomus nimesi ensimmäiset ehdokkaat 2024 eurovaaleihin

Kokoomuksen puoluevaltuusto on nimennyt puolueen ensimmäiset kuusi ehdokasta ensi kesäkuun eurovaaleihin. Nimetyt ovat Mika Kasonen, Maria Miala, Sirpa Pietikäinen, Aura Salla, Jocka Träskbäck ja Henna Virkkunen.

Helsingissä sunnuntaina järjestetty kokoomuksen puoluevaltuusto on nimittänyt puolueen ensimmäiset kuusi ehdokasta ensi kesäkuussa järjestettäviin europarlamenttivaaleihin. Nimetyt ovat Mika Kasonen (Uusimaa), Maria Miala (Helsinki), Sirpa Pietikäinen (Häme), Aura Salla (Helsinki), Jocka Träskbäck (Pirkanmaa) ja Henna Virkkunen (Keski-Suomi).

“Kokoomuslaisten pärjääminen vaaleissa on erittäin tärkeää, sillä maailmalla ja Suomessa mylläävät muutosvoimat ovat sellaisia, että kokoomuslaisille arvoille ja ihmisten osaamiselle on tilausta. Teitä tarvitaan luotsaamaan Suomea eteenpäin tässä myräkässä”, puheenjohtaja ja pääministeri Petteri Orpo sanoi kokouksessa pitämässään puheessa.

Lue lisää:

Kokoomus nimesi ensimmäiset ehdokkaat 2024 eurovaaleihin – kokoomus.fi

 

 

 

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *