Alexander Stubb kokoomuksen presidenttiehdokkaaksi – tavoitteena avoin, turvallinen ja kansainvälinen Suomi

Kokoomuksen ylimääräinen puoluekokous on nimennyt professori Alexander Stubbin puolueen presidenttiehdokkaaksi. Stubb korosti puheessaan Suomen tarvitsevan vahvaa ulkopoliittista otetta ja yhtenäisyyttä. Kokous järjestettiin Espoon Dipolissa.

Espoossa lauantaina kokoontunut kokoomuksen ylimääräinen puoluekokous on nimennyt Alexander Stubbin puolueen presidenttiehdokkaaksi. Stubb sanoi kokousväelle pitämässään puheessa, että presidenttinä hän ajaisi koko Suomen etua.

“Tämän suurempaa luottamuksen osoitusta en ole koskaan kokenut. Olen otettu sen vastuun edessä, jonka harteilleni asetatte.”, Stubb sanoi.

Alexander Stubb piti kokouksessa maailmanpoliittista tilannetta käsittelevän puheen. Stubbin mukaan maailmanpolitiikka on murroskohdassa.

“Seuraava tasavallan presidentti aloittaa tehtävänsä maailmassa, jossa globaalit instituutiot ja se sääntöpohjainen maailma, johon olemme tottuneet, heikkenevät. Elämme eräänlaista epäjärjestyksen ja rauhattomuuden aikakautta.  Suomi on keskeisessä asemassa rakentamassa uutta maailmanjärjestystä.”, Stubb sanoi.

Lue koko artikkeli:

Alexander Stubb kokoomuksen presidenttiehdokkaaksi – tavoitteena avoin, turvallinen ja kansainvälinen Suomi – kokoomus.fi

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *