Valtiopäiväneuvos Anneli Taina muistuttaa presidentin tehtävän tärkeydestä

Viime viikolla valtiopäiväneuvoksen arvon saanut poliitikko Anneli Taina on Pirkanmaan mainio edustaja. Taina on politiikan moniottelija, jolla on kokemusta kansanedustajuudesta, maaherrana toimimisesta ja aluehallintoviraston ylijohtajan tehtävistä. Hän on myös aktiivisesti mukana Tampereen kaupungin päätöksenteossa ja Pirkanmaan hyvinvointialueen poliittisessa johdossa.

Valtiopäiväneuvos pitää ensi tammikuussa pidettäviä presidentinvaaleja tärkeinä ja korostaa Sauli Niinistön jättämien suurten saappaiden täyttämisen merkitystä. Taina ilmaisee suurta kiitollisuuttaan niitä kohtaan, jotka ovat tukeneet häntä vuosikymmenten varrella. Hän painottaa, että vaikutusvaltaan ja toimintaan tarvitaan luottamusta, yhteistyötä sekä vahvoja yhteisöjä ja ihmisiä. Arvonimen saaminen on Tainalle merkittävä tunnustus.

Anneli Taina kertoo saaneensa kipinän yhteiskunnalliseen toimintaan jo kotonaan, kiitos yhteiskunnallisesti aktiivisten vanhempiensa. Hän ei myöskään unohda kiittää läheisiään ja ystäviään, jotka ovat tukeneet häntä kaikessa. Iso kiitos kaikille kanssakulkijoille ja tukijoille vuosikymmenten varrella!

Onnittelut vielä Anneli Tainalle valtiopäiväneuvoksen arvonimen johdosta!

 

 

 

 

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *