Kokoomus on päättänyt keskeyttää tilaisuuksien järjestämisen toistaiseksi koronaviruksen vuoksi

TULEVAISUUDEN KUNTIA JA KAUPUNKEJA

Tule ideoimaan kaupunkikehitystä!

Kunta-asioissa tapahtuu paljon ja kuntavaalit lähestyvät. Nyt on hetki kokoontua joukolla hiomaan Kokoomuksen ratkaisuja kasvotusten. Kokoomuksen kunta- ja kaupunkipolitiikan verkosto järjestää tilaisuuden, jossa päästään ideoimaan tulevaisuuden kaupunkeja! Teemana tällä kertaa kaupunkikehitys. Käsittelemme maankäyttöön, rakentamiseen, asumiseen ja liikenteeseen liittyviä teemaoja, MRL:n uudistusta, liikenteen 12-vuotista suunnitelmaa jne.

Mukana verkoston puheenjohtaja ja kansanedustaja Anna-Kaisa Ikonen, sekä Turun entinen kaupunginjohtaja, nykyinen Rakennusteollisuus RT:n toimitusjohtaja Aleksi Randell.

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 18.3. klo 17.00 alkaen Pirkanmaan Kokoomuksen piiritoimistolla osoitteessa Kuninkaankatu 13 B 33210 Tampere. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Tilaisuudessa tarjolla kahvia.

Linkki ilmoittautumiseen: https://forms.gle/zZEntcFDcUnYWKL46

 

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *