Ministeriryhmän kesäkokous Pirkanmaalla 16.8.

Kokoomuksen ministeriryhmä pitää kesäkokousta Keski-Suomessa ma 15.8. ja Pirkanmaalla ti 16.8. Ministereitä, eduskuntaryhmän puheenjohtajistoa, eduskunnan varapuhemies ja kansanedustajia on myös pirkanmaalaisten tavattavissa eri tapahtumissa. 

Päivä alkaa Tampereen Laukontorilta, missä klo 10-10:30 ovat paikalla ministerit Petteri Orpo, Sanni Grahn-Laasonen ja Paula Risikko, eduskunnan 2. varapuhemies Arto Satonen, eduskuntaryhmän puheenjohtajisto Kalle Jokinen, Jukka Kopra, Sari Raassina ja Ben Zyskowicz sekä kansanedustajat Harri Jaskari, Pauli Kiuru ja Sofia Vikman.

Kesäkokouksen jälkeen ministerit tekevät yritys- ja kuntajohtovierailuja sekä ovat vielä tavattavissa Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Sastamalassa seuraavasti:

Pirkkala, Suupantori klo 16:30-17
Paikalla ministerit Petteri Orpo ja Sanni Grahn-Laasonen eduskuntaryhmän puheenjohtajistosta Kalle Jokinen ja Sari Raassina sekä kansanedustajat Harri Jaskari ja Sofia Vikman.

Ylöjärvi, Café Linkosuo Kauppakeskus Elo klo 16:30-17
Paikalla ministerit Kai Mykkänen ja Paula Risikko, eduskunnan 2. varapuhemies Arto Satonen, eduskuntaryhmän puheenjohtajistosta Jukka Kopra sekä kansanedustaja Pauli Kiuru.

Sastamala, Pyymäen konditoria klo 19-19:30
Paikalla ministeri Petteri Orpo ja eduskunnan 2. varapuhemies Arto Satonen.

Kaikissa yleisötilaisuuksissa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!

 

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *