Vuosi vaaleihin -ehdokashankintapäivä lauantaina 9.4.

Kokoomus näkyy ja kuuluu ympäri Suomen lauantaina 9.4, kun kuntavaaleihin on aikaa tasan vuosi.

Kokoomusaktiivit järjestävät lauantain aikana tapahtumia myös Pirkanmaalla. Akaassa ulkoillaan yhdessä Nahkialanjärvellä, Nokialla ollaan tavattavissa Välikadulla, Pirkkalassa kohdataan kuntalaisia arjessa Citymarketilla, S-Marketilla ja keskustassa, Pälkäneellä tarjotaan kahvit torilla, Tampereella kokoomusnuoret goes #yönkautta, Valkeakoskella on tarjolla makkaraa ja ilmapalloja Koskikaran edustalla ja Ylöjärvellä kuunnellaan ja keskustellaan Elossa. Tarkemmat tiedot tapahtumista ja niiden ajankohdista löytyvät www.pirkanmaankokoomus.fi/tapahtumat.

Kiinnostuksesta kuntavaaliehdokkaaksi voi kertoa lauantaina tapahtumissa paikan päällä tai milloin vain nettisivujen kautta www.kokoomus.fi/kuntavaalit-2017/

Tule mukaan!

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *