Kokoomusristeily 2015

Kokoomusväki suuntaa merelle jo 7. kerran ihan omalla laivallaan. Mukana Kokoomuksen koko kaarti puoluejohdosta ja ministereistä lähtien. Ohjelmaa on runsaasti; sopivassa suhteessa asiaa ja hulvatonta yhteiseloa. Lähde Sinäkin mukaan!

Risteilylaivamme Tallink Baltic Queen lähtee Helsingin Länsisatamasta 7. päivä maaliskuuta klo 18.30 ja palaa sunnuntaina 8. päivä klo 16.00. Reissu kannattaa varata nopeasti, sillä parhaat hytit varataan aina ensimmäisenä!

Muutamia paloja ohjelmatarjonnasta: ehdokkaille ja vaalitiimeille loppukirin sparrausta valtuuskuntien ja verkostojen tapaamisia perinteet kunniassa: väittelykisa, karaoke, ministerit kuulolla, Kokoomus-tori ja ehdottomasti kuten ennenkin: Iltajuhla klo 22.30. Maanmainiota ohjelmaa ja hillitöntä bailausta!

Ilmoittaudu mukaan!

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *